Du som

  • vill läsa Vård- och omsorgsutbildningen (VO) söker den via www.grvux.se.
  • redan studerar på VO deltid och har kurser kvar från termin 1 och 2 söker dina kurser via studie- och yrkesvägledare.
  • redan studerar på VO och ska söka kurser från termin 3 gör det från Vuxenutbildningens webbansökan i Kurskatalogen på den här sidan, som tidigare.

En film om hur du ansöker till VuxenutbildningenAlla kommer att få kurs/antagningsbesked enbart via e-post. Du kommer också att kunna se antagning på "Mina Sidor".

Du ansvarar själv för att dina kontaktuppgifter är aktuella.

Välkommen till Vuxenutbildningen i Kungälv

Vuxenutbildningen i Kungälv har ett stort utbud av både praktiska och teoretiska utbildningar från grundläggande till eftergymnasial nivå. Detta är möjligt genom samverkan i regionen med andra kommuner och utbildningsanordnare.

Om du är skriven i en annan kommun än Kungälv så måste din kommun godkänna att du ska läsa i Kungälv innan du kan bli antagen. Vi skickar en fråga till din kommun och sedan får du ett svar från oss. Var uppmärksam på att din adress samt dina kontaktuppgifter stämmer i din ansökan. Du ansvarar själv för detta.

Schemalagda studier
Att studera schemalagt innebär ett mer traditionellt studiesätt med schemalagda lektioner varje vecka. Eleven förväntas vara närvarande och aktivt delta i lektionerna som en del av utbildningen. Lektionerna kan innehålla genomgångar, gruppdiskussioner, laborationer, seminarier, studiebesök och examinationer av olika slag samt andra för ämnet lämpliga inslag.

Distans studier
Distanskurser söks via någon av Vuxenutbildningens studie- och yrkesvägledare och beviljas i första hand bara för behörighetskompletterande studier. Du ansöker via skolans studie- och yrkesvägledare.

Aktuella Drop-in och telefontider till studie- och yrkesvägledare hittar du här.

 

 

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

SFI-anmälan / Application for Sfi courses

Information

Alvis logo Alvis från Gotit